PAS DIJANGKA BERTANDING DI DUN RIM PDF Cetak E-mail
  
Rabu, 04 Oktober 2017 22:50

Pas dah mulakan gendang perang dan jentera Pas sudah bersiap sedia melaksanakan tugas. Istihar sahaja pembubaran parlimen, maka jentera Pas atas arahan pimpinan akan maju kedepan tanpa mengira siapa lawannya.

 

Pas Dun Rim  tidak terkecuali daripada meletakkan calon pada kali ini setelah beberapa kali PRU ditandingi oleh bekas rakan dalam Pakatan iaitu PKR. Pada kali ini jentera Pas Dun Rim  dan parlimen Jasin amnya tidak akan memberikan apa-apa sokongan baik dari segi logistik, markas mahupun jentera kepada pihak. PKR. mereka usahalah sendiri dan Pas sendiri sudah serik dengan kerjasama yang tidak menguntungkan apa-apa malah meruhikan Pas.

 

Menurut Pengerusi DUN Rim Tuan Hj Adnan bin Abu,jenteta Pas telah dipersiapkan baik di peringkat UPU, lokaliti mahupun di peringkat DUN sendiri.  Biarpun terpaksa berhadapan 3 penjuru namun Pas tertap bersedia bertempur kerana kalah adalah perkara biasa dan kemenangan adalah satu amanah.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pengunjung Sejak 2009

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday79
mod_vvisit_counterYesterday1160
mod_vvisit_counterThis week2621
mod_vvisit_counterLast week10530
mod_vvisit_counterThis month34617
mod_vvisit_counterLast month30964
mod_vvisit_counterAll2428669

Online (20 minutes ago): 9
Your IP: 54.196.31.117
,
Now is: 2018-07-24 01:45

Info PAS Chabau

IKLAN PAS CAWANGAN CHABAU
Korban Kelompok Pas Chabau 2016
GAMBAR HAIWAN KORBAN | RUKUN SEMBELIHAN
Mereka yang ingin menunaikan ibadat korban untuk tahun ini boleh menghubungi Tuan Hj Nordin di Talian 0126270843
korban kelompok tahun ini RM600 satu bahagian.

MADU LEBAH TUALANG ASLI

madu lebah asli

Dapatkan madu lebah tualang asli pada harga yang sangat istimewa. Hubungi 0104373706 untuk dapatkan maklumat lanjut.

video hari iniGet the Flash Player to see this player.

PAS CHABAU MAJU !

Maklumat PAS Cawangan Chabau

1. Pusat Asuhan Tunas Islam (Pasti Assyakirin Chabau) ingin membina bangunan tambahan untuk murid-murid 4 tahun untuk sesi 2015. Oleh yang demikian anda yang ingin menyumbang boleh memberi sumbangan melalui guru pasti,setiausaha atau pengerusi Pasti Tuan Haji Shamsudin. Semoga sumbangan anda diberkati Allah.

2. Pusat Asuhan Tunas Islam (PASTI Assyakirin Chabau) kini membuka pendaftaran sesi pembelajan 2014 kepada orang ramai untuk anak-anak yang berumur 4,5 dan 6 tahun . Pendaftaran boleh dibuat melalui guru Pasti Puan Rajeah atau setiausaha Pasti. Sila daftar awal kerana tempat adalah terhad.

3. Anda yang dahagakan ilmu agama boleh bersama-sama kami di Pusat tarbiah PAS Caw. Chabau di Sempang Bekoh pada hari-hari kulaih yang ditetapkan. Antara ilmu-ilmu yang  boleh dipelajari iaitu ilmu hadith/AlQuran,Tauhid,fekah,serta tasauf. Jadilah masyarakat yang berpengetahuan dan beramal kerana Allah

 

Dapatkan Maklumat Di Sini 2

LAMAN PILIHAN PASCHABAU.NET

teamdsyifajasin.blogspot.com

PEMIMPIN KAMI

SILA SEMAK DAFTAR PEMILIH ANDA DI SINI

http://daftarj.spr.gov.my/daftarj/


Copyright © 2018 . Hakcipta Terpelihara.
Joomla! ia adalah Perisian Percuma di bawah GNU/GPL License.