KEHEBATAN PAS PDF Cetak E-mail
  
Jumaat, 18 Mac 2016 17:55

Parti Islam Se-Malaysia (PAS) terus menjadi sasaran sama ada media ataupun mana-mana pihak untuk melihat sejauhmana kehebatan PAS menguruskan konflik yang berlaku.

Bermula selepas persidangan muktamar yang lalu, beberapa pimpinan PAS yang dikategorikan diri mereka seakan "lagenda PAS" tidak dipilih oleh sidang perwakilan lantas menubuhkan entiti baru.

?

Mereka melaungkan yang PAS sudah tidak relevan hanya kerana mereka tiada dalam barisan kepimpinan utama PAS. Pelbagai serangan disusun untuk merebahkan semangat ahli PAS.

Namun telahan mereka salah kerana sebaliknya kekuatan PAS diperingkat bawahan terus dapat membina momentum yang dijelmakan melalui Himpunan Fastaqim 60K.

Segala sudut pelusuk ahli PAS tampil berhimpun demi menyatakan sokongan kepada perjuangan Islam yang dibawa oleh PAS. Maka seumpama cacing kepanasan tidak mampu melihat kekuatan PAS tetapi oleh kerana hati dan jiwa diliputi hasad serta angkuh menebal merekaterus melayari bahtera yang tiada matlamatnya.

PAS dikemudi oleh Tuan Guru Presiden Abdul Hadi Awang mampu melayari perjalanan meskipun peluru berterusan disasarkan kepada PAS.

Secara rasmi juga PAS memutuskan tiada lagi kerjasama dengan DAP dan memberi isyarat Pakatan Rakyat sudah sedia untuk disemadikan dalam liang lahadnya.

Biarpun ada melihat PAS tidak mampu berseorangan ternyata telahan tersebut umpama debu ditiup angin. PAS terus gagah melangkah menyantuni rakyat, membela nasib rakyat bahkan menyediakan solusi terbaik kepada kerajaan sekaligus mengangkat model pentadbiran Islam sebenar.

Siri-siri serangan kepada pimpinan PAS Pusat menjadi bahan sebaran dalam dunia maya namun sesungguhnya janji Allah SWT benar kepada mereka yang sanggup berjuang untuk agama Allah akan dipelihara.

Kehebatan PAS semakin menyerlah dan kini terus menggetarkan jiwa manusia yang menentang Islam untuk dilaksanakan bahkan dengki dengan ketenangan pimpinan utama PAS dalam menguruskan konflik berlaku.

 

Pengunjung Sejak 2009

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday80
mod_vvisit_counterYesterday1160
mod_vvisit_counterThis week2622
mod_vvisit_counterLast week10530
mod_vvisit_counterThis month34618
mod_vvisit_counterLast month30964
mod_vvisit_counterAll2428670

Online (20 minutes ago): 8
Your IP: 54.196.31.117
,
Now is: 2018-07-24 01:49

Info PAS Chabau

IKLAN PAS CAWANGAN CHABAU
Korban Kelompok Pas Chabau 2016
GAMBAR HAIWAN KORBAN | RUKUN SEMBELIHAN
Mereka yang ingin menunaikan ibadat korban untuk tahun ini boleh menghubungi Tuan Hj Nordin di Talian 0126270843
korban kelompok tahun ini RM600 satu bahagian.

MADU LEBAH TUALANG ASLI

madu lebah asli

Dapatkan madu lebah tualang asli pada harga yang sangat istimewa. Hubungi 0104373706 untuk dapatkan maklumat lanjut.

video hari iniGet the Flash Player to see this player.

PAS CHABAU MAJU !

Maklumat PAS Cawangan Chabau

1. Pusat Asuhan Tunas Islam (Pasti Assyakirin Chabau) ingin membina bangunan tambahan untuk murid-murid 4 tahun untuk sesi 2015. Oleh yang demikian anda yang ingin menyumbang boleh memberi sumbangan melalui guru pasti,setiausaha atau pengerusi Pasti Tuan Haji Shamsudin. Semoga sumbangan anda diberkati Allah.

2. Pusat Asuhan Tunas Islam (PASTI Assyakirin Chabau) kini membuka pendaftaran sesi pembelajan 2014 kepada orang ramai untuk anak-anak yang berumur 4,5 dan 6 tahun . Pendaftaran boleh dibuat melalui guru Pasti Puan Rajeah atau setiausaha Pasti. Sila daftar awal kerana tempat adalah terhad.

3. Anda yang dahagakan ilmu agama boleh bersama-sama kami di Pusat tarbiah PAS Caw. Chabau di Sempang Bekoh pada hari-hari kulaih yang ditetapkan. Antara ilmu-ilmu yang  boleh dipelajari iaitu ilmu hadith/AlQuran,Tauhid,fekah,serta tasauf. Jadilah masyarakat yang berpengetahuan dan beramal kerana Allah

 

Dapatkan Maklumat Di Sini 2

LAMAN PILIHAN PASCHABAU.NET

teamdsyifajasin.blogspot.com

PEMIMPIN KAMI

SILA SEMAK DAFTAR PEMILIH ANDA DI SINI

http://daftarj.spr.gov.my/daftarj/


Copyright © 2018 . Hakcipta Terpelihara.
Joomla! ia adalah Perisian Percuma di bawah GNU/GPL License.